Naše prednosti

Naše ključne prednosti so garancija za zanesljivo temljenje vaše hiše

Naše prednosti

Naše prednosti niso zgolj lastnosti, ki jim dajemo večji pomen, ampak so bistven sestavni del gradnje, da ta segment izvedbe temeljne plošče doseže pričakovano zanesljivost in kakovost ter zadovoljstvo Vas kot naročnikov. Temeljna plošča je namreč izjemno pomemben del vsake gradnje na kateri stoji, ali če hočete temelji, daleč največja življenska investicija, ki je tudi vaš dom.

 • Celostni pristop

  Izdelamo in izvedemo vse kar je potrebno za izvedbo: raziskave, projekt, geodetske storitve, gradbena dela,… Še pred izvedbo pregledamo projektno dokumentacijo gradnje in se z naročnikom natančno dogovorimo o načinu dela. Vedno prevzamemo izvedbo celotnega segmenta temeljne plošče in zanj v celoti garantiramo.

 • Natančna in hitra izvedba

  Zelo dobro poznavanje vseh sestavnih delov temeljne plošče več desetletne izkušnje pri izvedbah kakovostnih objektov in številne zadovoljne stranke so garancija za kvalitetno dosedanje delo, kar nam omogoča, da lahko delo tudi hitro opravimo na pravih strokovnih podlagah.

 • Natančno predvidljivi in zanesljivi stroški

  Vse količine materialov, obseg del in čas izvedbe zelo natančno predvidimo in vedno podamo realno ponudbo z oceno stroškov, ki bo enaka tudi na koncu izvedbe.

 • Izvedba na vseh vrstah terena

  Ne glede na vrsto terena smo sposobni izvesti kvalitetno temeljno ploščo. Imamo tehnologijo in znanje, da se lahko spoprimemo s še tako težavnim terenom, tudi živo skalo. Na nagnjenem terenu lahko izdelamo oporne zidove, ki osvobodijo zemljišče za gradnjo in bivanje, ki potrebuje ravnino.

 • Protipotresna zanesljivost

  Vedno strokovno preverjen teren in uporaba penjenega stekla kot izolacijo pod temeljno ploščo, vam daje zagotovilo za visoko potresno odpornost. Penjeno steklo ima namreč izjemno visoko tlačno trdnost in sposobnost porazgubitve potresne energije v materialu samem, poleg tega sistem omogoča izvedbo potresne izolacije.

 • Vrhunska toplotna izolacija brez toplotnih mostov

  Penjeno steklo v granulatu je toplotna izolacija, ki se jo uporablja pod temeljno ploščo in ima visoko sposobnost izolacije v termičnem smislu. Protizmrzalni tampon tukaj ni potreben.

 • Poznavanje vseh gradbenih sistemov

  V več desetletnih izkušnjah v projektivi in gradnji smo uporabili veliko večino gradbenih sistemov na trgu, kar nam omogoča, da se prilagodimo vsaki gradnji in izdelamo kakovostno temeljno ploščo za vsak sistem gradnje.

 • Kompleten tim izvajalcev

  Naš tim izvajalcev je zelo širok in medsebojno usklajen, ki zmore izvesti prav vsako zahtevo s katero se soočimo med gradnjo. Od arhitektov, gradbenikov, instalaterjev in obrtnikov do mizarjev, parketarjev, interieritstov, nadzornikov, itd.

 • Bogate izkušnje

  Za sabo imamo izvedbo več kot sto različnih objektov, različnih energetskih standardov in najrazličnejših gradbenih sistemov na vseh vrsta terena. To nam daje zaupanje vase in naše psosobnosti, rezultat pa so veno kvalitetni in zanesljivi objekti.