Kdo smo

Imamo znanje in izkušnje. Prepričajte se!

DOBRODOŠLI PRI NAS

TemeljnaPlošča.si smo skupina inženirjev s področja Arhitekture, Gradbeništva, Energetike in drugih dejavnosti, ki zadevajo Celostno projektivo ter izvedbo Pasivnih in Nizkoenergijskih objektov. Stalna prepletenost projektiranja, stik z gradbišči, posvetovanje s ponudniki gradbenih materialov, izvajalci, tujimi strokovnjaki in investitorjem zagotavlja najvišjo kakovost storitev že vse od leta 2002, ko so začetki skupine “orali ledino” na področju pasivne gradnje v Sloveniji. Strokovni tim TemeljnaPlošča.si se neprestano izpopolnjuje in po več kot desetletnih izkušnjah najbolj zaupa sistemom gradnje in instalacij certificiranih na Pasivhauss inštitutu v Nemčiji.

Naše poslanstvo

Z Vami in za Vas izdelati dobre projekte ter zgraditi kvalitetne objekte, kjer si boste ustvarili Dom in živeli kvalitetno življenje v varni naložbi kvalitetno izdelanega objekta, ki ponuja vrhunsko udobje in izjemno nizke obratovalne stroške.

Naša filozofija

Gradnja hiše je edinstven in zelo pomemben trenutek za vsako družino ali posameznika. Želimo Vam ponuditi najboljši vpogled v možnosti na trgu, cenovno politiko in predstaviti Vaš projekt najbolj celostno in transparentno ter pridobiti Vaše zaupanje.

Naša obljuba

S svojim delom želimo Vaše zaupanje upravičiti in Vaša pričakovanja preseči. Zagotavljamo Vam, da bomo pri razvoju in realizaciji Vašega projekta upoštevali Vaše želje, zadnja dognanja stroke in skupaj z Vami realizirali projekt, ki bo tako Vam kot nam v ponos.

NAŠE KOMPETENCE

S področjem pasivne in nizkoenergijske gradnje ter gradbenim nadzorom se ukvarjamo že vse od leta 2002. Projektirali, izvedli in nadzirali smo že več kot 130 pasivnih in veliko več nizkoenergijskih objektov v različnih a vedno kvalitetnih načinih gradnje.

Ponujamo Vam celostno storitev pri gradnji vašega objekta s katero zagotovimo, da bo izveden po vseh kriterijih, ki so za takšno gradnjo predpisani, da bo pridobil subvencijo Eko sklada in da bo izveden korektno ter upravičil vaša pričakovanja in izkazano zaupanje.

REFERENCE